Echt niet man, je kunt niet meer uitgaan!

Nee

Echt niet man, je kunt niet meer uitgaan!

"In geen geval!" zei Joe, die geacht werd een goede sport te zijn, een fatsoenlijke buurman, en er niet twee keer over nadacht om zijn handen vuil te maken aan de BBQ-grill, na het werk, of om BBQ-gereedschappen en accessoires te kopen in de plaatselijke ijzerhandel. "Ik heb hier mijn hele leven gewoond, ik heb dit mijn hele leven gedaan, ik ga niet verhuizen", zei Joe. "Maar wat als ik beweeg?" zei zijn vriend B, die alleen voor een barbecue naar de stad was gekomen en de dag ervoor met zijn nieuwe bruid had doorgebracht.

'Je kunt je spaarvarken in de garage hebben,' zei Joe. 'Of heb de spaarpot in de kelder,' zei B. Geen van beiden had een formele cursus buiten koken gevolgd, dus dacht ze er ook niet veel over na, maar de moeder van B. bbq catering. ook niet – ze was altijd de buitenkok thuis geweest, en B was daaraan gewend. Het was warm en mooi weer, en ze keken er allebei naar uit om het huis uit te komen en de middag te gaan barbecueën. Toen werd het koud.

'We kunnen vanavond niet uitgaan,' zei B. 'We hebben een warme douche nodig.' Nee, echt, zei Joe, 'we kunnen pas morgen uitgaan.' Nee echt, zei B. En nu zaten ze vast in een vreselijke situatie, geen plek om te eten, geen plek om te slapen en geen idee hoe ze hun dilemma moesten oplossen.

Klik door naar de website: https://de-mobiele-bbq.nl/

Close